Новости из наше школе

У овом делу можете да видите најновије вести у вези наше школе и наших ученика.

Адреса

Адреса: Романа Ролана 67, Београд; тел: 011/278 22 01

О школи

Скупштина града Београда, на седници одржаној 12. априла 2012. године донела је одлуку о оснивању основне школе “Милена Павловић Барили”

Јавне набавке

Све наше јавне набавке

Семинари

Стручна усавршавања

Последње три вести на нашем сајту !

ДАН СРПСКОГ ЈЕДИНСВА, СЛОБОДЕ И НАЦИОНАЛНЕ ЗАСТАВЕ

ДАН СРПСКОГ ЈЕДИНСВА, СЛОБОДЕ И НАЦИОНАЛНЕ ЗАСТАВЕ

Ученици наше школе су са великом одговорношћу и поносом обележили 15.септембар , ДАН СРПСКОГ ЈЕДИНСВА, СЛОБОДЕ И НАЦИОНАЛНЕ ЗАСТАВЕ. На часовима наставе, кроз међупредметно повезивање исказивали су своје идеје и учествовали у активностима:цтање државне заставе, грба,...

Обавештење за ученике првог разреда и њихове родитеље

Поштовани ученици и родитељи, Пријем првака ће бити организован у четвртак, 01.09.2022. године, у школском дворишту, са почетком у 17 часова.  Учиници ће прилазити учитељици по завршетку приредбе , a потом ћете заједно поћи до учионица где ћете добити уџбенике и...

Код нас је пролеће већ дошло уз вредне руке ученика из боравка и њихових учитељица
📚🌸🌸📚

ОБРАЂИВАЊЕ И АЖУРИРАЊЕ ЛИЧНИХ ПОДАТАКА

Обавештавамо вас да је за нашу школу заштита личних података свих учесника у школском процесу од највеће важности. У том циљу, школа ће предузети одговарајуће техничке и организационе мере за заштиту личних података који се обрађују како би се осигурало да обрада личних података увек буде у складу са обавезама које налаже законски оквир Министарства просвете РС. Лице за заштиту података о личности је: Станка Жица, педагог школе, тел: 011/2782-201 (Правилник заштите података о личности)

Основне информације

Основну школу “Милена Павловић Барили” тренутно похађа 970 ученика који су распоређени у 37 одељења. Једна је од ретких школа у региону која је у потпуности прилагођена особама са инвалидитетом.

Настава у нашој школи је почела 3. септембра 2012. године и тренутно је похађа четврта генерација ученика.

Школа је добила име по познатој уметници Милени Павловић Барили.