https://www.budihuman.rs/korisnik/1374/ognjen-kapata

Огију је потребна наша помоћ!
У јуну је из школе изашао здрав, уписао Спортску гимназију, спремао се за припреме на које је требао да иде са својим клубом. На жалост, у међувремену се разболео.
Оги је борац, добар друг, одличан ђак и ми знамо да ће победити све препреке, вратити се кошарци, својим новим другарима у Спортској гимназији и стариом друштву у Вишњичкој бањи!
За све ово Огију је потребна наша помоћ.
30.336.000,00 РСД је потребно за Огијево лечење у иностарнству.
Школа организује различите активности током којих ће се прикупљати хуманитарна помоћ за Огија. Током ове недеље организоваћемо ХУМАНИТАРНИ БАЗАР у просторијама школе и турнире у фудбалу, кошарци и одбојци на теренима.
Молимо све људе добре воље да нам се придруже у овој акцији.
За Огијеву утакмицу живота!


osmp.barili

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/djaci-os-milena-pavlovic-barili-skupljaju-novac-za-lecenje-bolesnog-druga/

Хвала ТВ Пинк, хвала Филипе на дивном прилогу и подршци

Хвала васпитачици @dana_acimovic из вртића Славујко са Карабурме која је за наш хуманитарни базар поклонила своје рукотворине и на тај начин подржала нашу акцију @zaogija 🍀🍀🍀
@palilula.info

Турнир у фудбалу је почео!
Захваљујемо се ФК Партизан и нашем прослављеном рукометашу Предрагу Перуничићу који су подржали нашу акцију.
ФК Партизан је поклонио четири фудбалске лопте и три дреса фудбалера Партизана који ће бити продати на аукцији.

Рука руци – ликовним изражајем, ученици 3-2 одељења заједно са гостујићим уметницима Даницом Анђелковић и Миланом Кусмуком, дају још један допринос акцији “ЗА ОГИЈА”. Нека боје отворе очи и руке.

Нашу школу данас је посетио прослављени тенисер Филип Крајиновић. Филип је пружио подршку нашој акцији @zaogija поздравио учеснике спортског турнира, Огијевој мами уручио поклон, рекет и мајцу са својим потписом за Огија и позвао све људе добре воље да подрже акцију. Филип је такође посетио и наш хуманитарни базар. Његову посету пропратила је @tvprva.
Захваљујемо се Филипу и желимо му много здравља, среће и успеха у каријери!

Са данашњег турнира

Сликарска секција Маје Новаковић уз њену несебичну подршку и помоћ припремају слике за продајну изложбу да би подржали хуманитарну акцију “За Огија”. Изложба ће се припремити у холу школе. ❤️❤️❤️

НАШИ МАЛИ ДРУГАРИ ИЗ ПУ ,,МАЛИ ЧАРОБЊАК” 🐥🐥🐥

Драги родитељи,
У среду 23.11.2022. у дворишту школе @osmp.barili ћемо имати поставку нашег малог базара. На базару ћете моћи да купите креативна остварења наше вредне дечице, као и играчке, књиге, цвеће, козметику… Куповина ће се обављати смс порукама и уплатом на рачун за Огија. Такође ће стајати кутија у којој можете по жељи убацити новчану донацију. Поставка испред школе ће бити од 10:30 до 12:00 х. Након тога, ствари које остану, биће изложене до петка испред нашег вртића.
🍀
ХВАЛА ДРУГАРИ!!!

Наши мали другари из ПУ ,,Мали чаробњак” на хуманитарном базару у нашој школи @zaogija
П.С. Било их је још али су отишли да спавају 🐥🐥

Вредне руке наших ђака првака у боравку

Од сутра, ХУМАНИТАРНИ САЈАМ КЊИГА 📕📒📕📚

1374 на 3030
Прваци су желели да направе срце за Огија и да му пошаљу поруке подршке!
Браво за мале другаре великог срца👏👏👏

Данас је око 80 ученика узело учешће на турниру у шаху у чијој нам је организацији помогао Шаховски клуб ,,Победник”. Новац који је прикупљен намењен је Огију.
Хвала ученицима на несебичности и хуманости