Обавештење за ученике и родитеље

Школска 2021/22. година почиње за ученике у среду, 1.септембра по стандардној организацији рада (цела одељења на непосредној настави у школи).

За ученике од првог до четвртог разреда  организује се рад продуженог боравка.

Непарна смена, односно ученици првог, трећег, петог и седмог разреда прве недеље биће на настави пре подне, од 7.30 сати.

Парна смена, односно ученици другог, четвртог, шестог и осмог разреда, прве недеље похађају наставу после подне, од 13.45 сати.

Часови за све ученике трају по 45 минута. 

За ученике првог разреда биће организован свечани пријем 1. септембра у 17 сати. Уколико временске прилике буду дозвољавале, окупљње првака са родитељима је у школском дворишту. Уколико буде кише, окупљање ће бити на главном улазу  школе где ће учитељице преузети своје ученике . 

Спискови одељења првог разреда и распоред нових ученика од другог до осмог разреда биће истакнути на вратима школе 31. августа после 12 сати.

Радујемо се регуларном почетку школске године. Како бисмо ову школску годину спровели најдуже што можемо у што редовнијим условима, чувајући тако и ваше и наше здравље, молимо ученике и родитеље да се строго придржавају епидемиолошких мера ради превенирања заражавања (правилно и редовно ношење маски, дезинфекција радне површине, редовно прање руку, одржавање социјалне дистанце, изолација у случају појаве болести у породици или болести ученика). 

Свим ученицима, а посебно првацима желимо срећан почетак школе!