Пројекат „Беотаблет”,  у оквиру ког  су  сви београдски ученици од трећег до шест разреда  добили таблете, остварен је и у нашој школи.  Пројекат је осим доделе таблета обухватао и доделу  бесплатних  уџбеника из предмета Матерњи језик, Математика, Свет око нас и Страни језик ученицима првог и другог разреда, као и додела лаптопова свим наставницима и учитељима од трећег до шестог разреда.

                                 Родитељи неће ништа платити ако дете разбије таблет или ако буде украден. Таблети су закључани од 22 до 6 сати и на њима ће моћи да се користе само сајтови који су на белој листи Министарства просвете. Сваки таблет има картицу са бесплатним интернетом, тако да ће деца без обзира на то да ли имају кућни интернет моћи да их користе.

                                 Следеће године ће пројекат бити настављен доделом  за трећи разред јер је циљ да сва деца од првог до осмог разреда имају таблете, а да први и други разреди, на предлог министра просвете, имају основне уџбенике.


                                 Иницијатива се ослања на важна, референтна документа, пре свега на Стратегију образовања и васпитања до 2030. године, а тиче се дигиталне трансформације већег обухвата деце.